MAKE A RESERVATION

Ingredients:

7 standard portions of natural yogurt
1/4 liter of cream
125g/4.4oz. of sugar
4 sheets of gelatine
40g/1.4oz. of cream
1 sheet of gelatine for the serving cups
1/4 glass of water.

Preparation:

1. Whip the cream together with the sugar.
2. Once the cream forms soft peaks, add to it the yogurt and the four sheets of gelatine and stir.
3. Melt the other sheet of gelatine in a little boiling water and brush it into the serving cups.
4. Pour the mixture into the cups.
5. Place in the freezer for 12 hours.

Request a booking

Request a booking

Request a booking HERE

Offers

Facebook

Buenos días!!! este verano no nos hemos olvidado de vosotros,al contrario,os tenemos muy presentes en este Año tan especial para nosotros.Mil disculpas por descuidar el facebook y muchas gracias a todos por seguir aquí. Buen fin de semana!!! ...

Damos la bienvenida al verano con un gran día de piscina. No hay mejor lugar para estar al fresco y darse un chapuzón. ...

Quality Club