MAKE A RESERVATION

Ingredients:

7 standard portions of natural yogurt
1/4 liter of cream
125g/4.4oz. of sugar
4 sheets of gelatine
40g/1.4oz. of cream
1 sheet of gelatine for the serving cups
1/4 glass of water.

Preparation:

1. Whip the cream together with the sugar.
2. Once the cream forms soft peaks, add to it the yogurt and the four sheets of gelatine and stir.
3. Melt the other sheet of gelatine in a little boiling water and brush it into the serving cups.
4. Pour the mixture into the cups.
5. Place in the freezer for 12 hours.

Request a booking

Request a booking

Request a booking HERE

Offers

Facebook

4 hours ago

Hotel del Oso

Soleados días ☀️desde el Hotel del Oso 🐻

#sunnydays #HotelDelOso
...

4 days ago

Hotel del Oso

Muchas gracias a todos por haber mandado todos vuestros recuerdos 🏞 que tenéis de vuestro paso por el hotel. Esperemos que esos recuerdos no se acaben.
Hoy aprovechamos para mostraros uno de nuestros recuerdos para recordar a los fundadores del #HotelDelOso 🐻: Cari y Severo, ya que si no hubiese sido por ellos no podríamos disfrutar de todos los rincones que hay en el hotel.
#RecuerdosdelOso #Hotel @ Hotel del Oso
...

Quality Club